Project in beeld: Koningsdag Breda, Alkmaar en Haarlem

Koningsdag Breda, Alkmaar en Haarlem

Koningsdag! Feesten zoals je gewend bent. Op woensdag 27 april waren wij te vinden op drie verschillende locaties in Nederland, Wij vierde het feestje mee in Breda/Alkmaar en Haarlem.

Zoals ieder jaar biedt elke stad vrijmarkten, kermissen en veel muziek. De voetjes gingen van de vloer bij The Dance Society Breda, op de paardenmarkt en Hofplein Alkmaar en op onze eigen Nieuwe Groenmarkt Haarlem.

Samen hebben wij met onze partners gezeten, om de totale productie op deze dag mogelijk te maken. React verzorgde deze dag niet alleen het licht en geluid, maar had ook de verantwoordelijk van A tot Z.

Koningsdag - Project in Beeld (2)
Koningsdag - Project in Beeld (4)
Koningsdag - Project in Beeld (3)

React AV