Houtfestival Haarlem

Het Houtfestival bestaat al meer dan 30 jaar en staat voor de vrijheid van expressie. Artiesten over de hele wereld krijgen hier een podium om hun verhaal te vertellen, terwijl dat vaak in hun eigen land onmogelijk is. Dit kon dus allemaal in het zonnige weekend van 18 en 19 juni.

React verzorgde op beide dagen het licht en geluid voor deze productie en deed in samenwerking met de vrijwilligers van het festival de opbouw hiervoor.

Houtfestival
Houtfestival - Project in Beeld (5)
Houtfestival - Project in Beeld (1)

React AV